/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F006cfe74a8b1c00b76e332e64f01e867.jpg)
Ідеальні для перекусу або в дорогу: готуємо кабаноси в домашніх умовах
Якщо любите м'ясні снеки, ці домашні курячі кабаноси смакують краще за магазинні. Вони без зайвих добавок, з натуральних інгредієнтів і з ідеальним ароматом копченої паприки.Ідеально до пива, на перекус або в дорогу. Готуються просто, а результат перевершить усі очікування.Куряче філе - 2 кгПаприка копчена - 25 гСіль - 60 гЦукор - 20 гКетчуп - 100 гЧорний мелений перець - 10 гСухий часник - 15 гКуряче філе разом зі спеціями (сіллю, цукром, сухим часником, перцем, паприкою та кетчупом) подрібнити в блендері до однорідної маси або добре вимісити вручну.Перекласти масу в кондитерський мішок та відсадити на листи для сушіння або пергамент.Сушити у дегідраторі при 68-70 °C 6,5-7 годин. Якщо сушите в духовці, трішки привідкрийте дверцята та використовуйте режим обдуву. Час може бути трохи довшим.Готові кабаноси найкраще зберігати у вакуумних пакетах.

