/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fa3827babb80cfe426645308447c4f5e6.jpg)
7 найсмачніших, найситніших і найкорисніших супів на вересень: найкращі страви для всієї родини
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Початок осені — це той час, коли прохолода змушує нас частіше тягнутися до теплих і поживних страв. Супи в цей період — справжній порятунок: вони легко готуються, насичують вітамінами та дарують комфорт за прохолодної погоди. Ці 7 найсмачніших супів стануть справжніми фаворитами вашої осінньої кухні.
Капусняк
Рецепти найсмачніших супів на вересень
Інгредієнти:
-
квашена капуста — 300 г;
-
картопля — 3 шт.;
-
морква — 1 шт.;
-
цибуля — 1 шт.;
-
пшоно — 3 ст. л.;
-
копчене м’ясо або реберця — 200 г;
-
лавровий лист, зелень.
Спосіб приготування:
-
Зваріть бульйон на копченому м’ясі.
-
Додайте промите пшоно та картоплю.
-
Окремо обсмажте моркву та цибулю.
-
Квашену капусту припустіть на сковороді, щоб стала м’якшою.
-
Додайте все до бульйону, варіть ще 15 хвилин.
-
Перед подаванням на стіл посипте зеленню.
Грибний суп із перловкою
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Інгредієнти:
-
лісові гриби чи печериці — 300 г;
-
перлова крупа — 100 г;
-
картопля — 3 шт.;
-
морква, цибуля — по 1 шт.;
-
зелень, лавровий лист.
Спосіб приготування:
-
Відваріть перловку до напівготовності.
-
Додайте картоплю в каструлю з водою чи овочевим бульйоном.
-
Обсмажте гриби з морквою та цибулею.
-
Покладіть у суп гриби та лавровий лист.
-
Варіть ще 10 хвилин і подавайте гарячим, прикрасивши зеленню.
Суп-пюре з гарбуза
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Інгредієнти:
-
гарбуз — 500 г;
-
картопля — 2 шт.;
-
морква — 1 шт.;
-
вершки — 100 мл;
-
часник, спеції, гарбузове насіння.
Спосіб приготування:
-
Відваріть гарбуз, картоплю і моркву до м’якості.
-
Збийте овочі блендером до однорідної маси.
-
Додайте вершки, часник і спеції.
-
Перед подаванням посипте суп гарбузовим насінням.
Курячий суп з локшиною
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Інгредієнти:
-
куряче філе — 300 г;
-
домашня локшина — 100 г;
-
морква — 1 шт.;
-
цибуля — 1 шт.;
-
зелень, лавровий лист.
Спосіб приготування:
-
Зваріть бульйон з курячого філе.
-
Наріжте моркву та цибулю кубиками та додайте в суп.
-
Коли овочі будуть готовими, покладіть локшину.
-
Варіть 5–7 хвилин, додайте зелень.
Сочевичний суп
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Інгредієнти:
-
червона сочевиця — 200 г;
-
морква — 1 шт.;
-
цибуля — 1 шт.;
-
помідори — 2 шт.;
-
часник, спеції.
Спосіб приготування:
-
Промийте сочевицю, залийте водою й варіть 15 хвилин.
-
Додайте овочі, нарізані кубиками.
-
Варіть до готовності.
-
Після приготування супу приправте спеціями та подрібненим часником.
-
Подавайте з зеленню та житнім хлібом.
Картопляний суп із сирними кнедликами
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © Фото з відкритих джерел
Інгредієнти:
-
картопля — 4 шт.;
-
морква — 1 шт.;
-
цибуля — 1 шт.;
-
твердий сир — 100 г;
-
яйце — 1 шт.;
-
борошно — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
-
Зваріть суп із картоплі, моркви та цибулі.
-
Окремо натріть сир, змішайте з яйцем і борошном, сформуйте кульки.
-
За 5 хвилин до готовності супу опустіть кнедлики та варіть 5 хвилин.
-
Подавайте гарячим, посипавши зеленню.
Осінній овочевий суп
Рецепти найсмачніших супів на вересень / © www.freepik.com/free-photo
Інгредієнти:
-
капуста — 200 г;
-
картопля — 2 шт.;
-
морква — 1 шт.;
-
селера — 1 шт.;
-
кабачок — 1 шт.;
-
зелень, спеції.
Спосіб приготування:
-
У киплячу воду покладіть одразу усі овочі, нарізані кубиками.
-
Варіть 30-40 хвилин до готовності.
-
Додайте зелень і спеції.
-
Можна подати з житніми грінками.
Владіслав Бленуцe / © ФК Динамо Київ
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

