Готується з простих продутків, але саме його "змітають" зі столу першим: салат "Червоний діамант"
Готується з простих продутків, але саме його "змітають" зі столу першим: салат "Червоний діамант"

Готується з простих продутків, але саме його "змітають" зі столу першим: салат "Червоний діамант"

Салат «Червоний діамант» (фото з сайту Одна хвилина) / © Фото з відкритих джерел

Кожна господиня має свої “фірмові” страви, але іноді на столі з’являється справжній сюрприз для гостей. Салат “Червоний діамант”, який представили на сайті Одна хвилинка, — саме такий: він вражає яскравим, насиченим кольором і гармонійним смаком, який однаково припадає до душі і дорослим, і дітям.

Інгредієнти

відварений буряк
300 г
куряче філе
250 г
яйця
4 шт.
волоські горіхи
100 г
твердий сир
100 г
майонез
50 г

Процес приготування:

  1. На дно тарілки викладайте яскраво-червоний буряк — його насичений колір одразу створює ефект святковості.

  2. Наступним шаром розподіліть дрібно нарізане куряче філе: вона додають ситності та підкреслить природну солодкість буряка.

  3. Далі — подрібнені волоські горіхи, які дарують ніжний хрускіт і глибину смаку.

  4. Зверху викладіть натерті яйця та сир, формуючи легку, повітряну “шапочку”, що контрастує з яскравим червоним низом і додає ніжності.

  5. Кожен шар акуратно змащуйте соусом. Для легшого варіанту використовуйте йогуртовий соус із гірчицею або домашній майонез — страва залишиться смачною, але менш калорійною.

Смачного!

Лялька

Читати публікацію повністю →

Філіппіна Леруа-Больє / © Getty Images

Читати публікацію повністю →

Психолог, психіатр, психотерапевт — яка різниця

Читати публікацію повністю →

Донька Валіда Арфуша

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала