/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F0b73db60f6b7ee2a9ab11890a1f067c1.jpg)
Як приготувати найлінивіші голубці: смачний рецепт
Ліниві голубці
Ліниві голубці — це справжній порятунок для зайнятих гурманів, той самий насичений, домашній смак, що й у класичній страві, але без багатогодинного стояння біля плити.
Спробуйте цей рецепт лінивих голубців, які готуються значно швидше, але виходять такими ж смачними, як і класичні.
Інгредієнти для голубців
-
Фарш (змішаний) — 600 г
-
Капуста (свіжа) — 700-800 г
-
Цибуля — 2 шт.
-
Морква — 1 шт.
-
Помідори — 3 шт.
-
Часник — 2-3 зубчики
-
Рис — ¾ склянки
-
Зелень — невеликий пучок
-
Рослинна олія, сіль, перець, приправи — на ваш смак
Приготування голубців
-
Дрібно наріжте цибулю та часник. Моркву натріть на великій тертці.
-
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте на повільному вогні цибулю та часник до прозорості. Додайте моркву і готуйте, поки вона не стане м’якою.
-
Рис відваріть у підсоленій воді до напівготовності (приблизно 10 хвилин). Промийте його холодною водою.
-
Капусту дрібно наріжте. Помідори натріть на тертці, викинувши шкірку. Посоліть і поперчіть отриману томатну масу.
-
Додайте половину фаршу до овочів на сковороду. Розділіть його лопаткою на невеликі шматочки. Додайте решту фаршу, посоліть, поперчіть, перемішайте і тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин.
-
Додайте нарізану капусту до фаршу. Посоліть, поперчіть, перемішайте і тушкуйте 10-15 хвилин, поки вона не стане м’якою. Якщо капуста молода — 5-7 хвилин.
-
Додайте до сковороди рис і протерті помідори. Посипте все дрібно нарізаною зеленню, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.
Подавайте готові голубці зі сметаною.
Коричневі кросівки: тренд осені 2025 / © unsplash.comЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

