Рибні пельмені — зметуть зі столу за лічені хвилини
Рибні пельмені — зметуть зі столу за лічені хвилини

Рибні пельмені — зметуть зі столу за лічені хвилини

Пельмені / © Pixabay

Рибні пельмені — страва маловідома, але дуже смачна. У приготуванні — нічого складного, а всі інгредієнти доступні. Приготуйте такі пельмені — здивуйте домочадців та гостей.

Рибні пельмені

Інгредієнти на 1 кг пельменів:

  • рибний фарш — 350 г

  • цибуля натерта на тертці або пропущена через м’ясорубку — 110 г

  • сіль і перець — за смаком

Для тіста:

  • борошно — 600 г

  • вода — 180 мл

  • рослинна олія — 30 мл

  • яйця — 2 штуки

  • сіль

Спосіб приготування:

Змішати воду, яйця, олію та сіль. У миску всипати борошно (краще одразу візьміть 580–590 г, а потім борошно можна додати в процесі вимішування). У центрі миски зробити в борошні ямку і влити рідину. І замісити туге, еластичне тісто.

Замотати в плівку і залишити відпочити щонайменше на пів години. Потім шматочок тіста розкачати і виліпити пельмені вручну або за допомогою спеціальної форми.

Зварити пельмені в киплячій підсоленій воді.

Раніше ми писали про те, як варити пельмені, щоб начинка залишалася соковитою. Більше про це читайте уновині.

Про що не говорять розумні люди / © www.freepik.com/free-photo

Читати публікацію повністю →

Валерій Залужний / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Україна та Польща

Читати публікацію повністю →

Кельтський гороскоп дерев / © ТСН

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала
loader
loader