"Євробачення-2020": імена перших фіналістів нацвідбору
"Євробачення-2020": імена перших фіналістів нацвідбору

"Євробачення-2020": імена перших фіналістів нацвідбору

Щойно відбувся перший півфінал національного відбору на "Євробачення-2020".

У ньому взяли участь вісім учасників, а саме [О], Jerry Heil, Katya Chilly, KRUTЬ, Go-A, CLOUDLESS, GIO та Assol.

Однак до фіналу потрапило лише троє.

За результатами голосів членів журі та глядачів, до фіналу нацвідбору пройшли Jerry Heil, KRUTЬ та Go-A.

Оцінки членів журі розподілилися так: Assol - 1 бал, GIO - 2 бали, [О] - 3 бали, Katya Chilly - 4 бали, CLOUDLESS - 5 балів, Go-A - 6 балів, Jerry Heil - 7 балів, KRUTЬ - 8 балів.

За підсумками глядацького голосування бали розприділилися так - Assol - 1 бал, 2 бали - [О], 3 бали - Katya Chilly, 4 бали - GIO, 5 балів - CLOUDLESS, 6 балів - Jerry Heil, 7 балів - Go-A, 8 балів - KRUTЬ.

Тож вже точно відомо, що саме Jerry Heil, KRUTЬ та Go-A 22 лютого поборються за право представляти нашу країну на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2020", який цьогоріч відбудеться у Роттердамі, Нідерланди.

Так, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (тривав до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал, під час якого Україна назве свого представника на "Євробачення-2020" (22 лютого).

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судитиме Андрій Данилко.

Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також займе популярна співачка Тіна Кароль.

Крісло замість Євгена Філатова посяде генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов.

Музичним продюсером Національного відбору вчергове стане Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

20 січня стали відомі імена учасників національного відбору на конкурс "Євробачення-2020".

За право представляти Україну на міжнародній музичній першості змагатимуться 16 конкурсантів.

22 січня у Києві відбулося жеребкування, під час якого визначився порядок виступів учасників українського нацвідбору.

ua зібрав короткі відомості про усіх учасників, а також пісні, з якими виконавці боротимуться за право представити Україну на "Євробаченні-2020".

Джерело матеріала
loader