Глава ОП потрапив у скандал після оприлюднення записів зі своїм братом: Єрмак звернеться до СБУ і ДБР
Глава ОП потрапив у скандал після оприлюднення записів зі своїм братом: Єрмак звернеться до СБУ і ДБР

Глава ОП потрапив у скандал після оприлюднення записів зі своїм братом: Єрмак звернеться до СБУ і ДБР

Глава Офісу президента Андрій Єрмак звернеться до Державного бюро розслідувань і СБУ з приводу оприлюднених народним депутатом від "Слуги народу" Гео Леросом відеозаписів, на яких Денис Єрмак нібито проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати "Укрзалізницю", а на іншому обговорюється посада на Київській митниці.

Про це Андрій Єрмак написав у своєму Facebook за годину після появи відповідного посту.

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом.

Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - зазначив він.

На його думку, цією публікацією Лерос перейшов "червоні лінії", "за якими починається моральна деградація особистості".

"Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявилися важливішими за спільну мету, з якою партія "Слуги народу" йшла на вибори - зробити Україну кращою.

Бог тобі суддя.

Рекомендую підготуватися, тому що доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто б за тобою не стояв! Дуже сумно що такий, як ти опинився в партії Слуга Народу серед багатьох достойних людей, які теж, сподіваюся, дадуть оцінку твоїм діям ", - написав Єрмак.

За інформацією парламентаря, розмови нібито відбувалися 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року (такий час вказано на відео).

На той час Андрій Єрмак ще не був керівником ОП, а працював радником президента Володимира Зеленського.

На початку березня Лерос разом з кількома десятками інших депутатів Верховної Ради від "Слуги народу" підписав звернення до Зеленського проти створення Консультативної ради в Мінську, яка була ініціативою глави Офісу президента Андрія Єрмака.

Також Лерос підписав звернення до секретаря Ради національної безпеки Олексія Данилова з вимогою звільнити радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Згодом тоді ще позаштатний радник Зеленського Герос в інтерв’ю одному з українських видань розкритикував підписання Тристоронньою контактною групою у Мінську за участю Єрмака Мінських домовленостей, які запроваджують створення Консультативної ради України з терористами.

А вже через кілька днів Зеленський звільнив його з посади.

Сам нардеп, вважає причетним до звільнення очільника Офісу президента Андрія Єрмака.

"Бачу, що Єрмак уже прочитав моє інтерв'ю", - написав він тоді у Facebook.

Джерело матеріала
loader
loader