Наближений до Кернеса Фукс повідомив, що в мера відмовила друга нирка
Наближений до Кернеса Фукс повідомив, що в мера відмовила друга нирка

Наближений до Кернеса Фукс повідомив, що в мера відмовила друга нирка

У чинного харківського мера Геннадія Кернеса відмовила друга нирка

Про це повідомив його друг - бізнесмен Павло Фукс, передає телеграм-канал «Коронавірус Україна».

Зараз Геннадій Кернес знаходиться на стовідсотковому діалізі (процес штучного виведення продуктів життєдіяльності і надлишкової рідини з організму).

Наближений до Кернеса Фукс повідомив, що в мера відмовила друга нирка - Фото 1

Нещодавно Павло Фукс повідомляв на своєму каналі в Телеграм, що говорив із Кернесом. За словами Фукса, Кернес зараз дуже хвилюється про те, як рідний Харків готується до новорічних свят. Рідні показали йому фото та відео. Геннадію Адольфовичу сподобалось, говорить Фукс.

Також бізнесмен передав привіт Харкову й харків'янам від чинного мера та повідомив, що Кернес збирається повернутися додому 30 грудня. Чи зможе він це зробити у зв'язку з останніми новинами – питання.

Наближений до Кернеса Фукс повідомив, що в мера відмовила друга нирка - Фото 2

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, Геннадій Кернес переміг на виборах мера Харкова. Мерські повноваження Кернес отримав заочно, що викликало бурхливу реакцію в міській раді: доходило навіть до сутичок та блокування трибуни.

На першому засіданні міськради Кернес був відсутній за станом здоров'я: він тривалий час перебуває на лікуванні в клініці «Шаріте». Кернес вступив в обов'язкии мера, їх він виконуватиме наразі дистанційно.  Багатьох обурило те, що мер не складав присягу.

Проте, за законом, як повідомила уповноважена з виборчої комісії, Кернес може зараз не складати присягу, оскільки на посаді він не вперше і присягу складав у 2010 році.

У міськраді без мера не могли вирішити, хто ж проводитиме засідання. Горя прикупивши депутати визначилися з головуючим на засіданні. Його провів колишній секретар міської ради.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що нового секретаря Кернес призначив дистанційно. Ним наразі є Ігор Терехов. Чиновник тепер фактично буде виконувати обов'язки мера Харкова до повернення Кернеса. За його кандидатуру проголосувала більшість депутатів: 73 із 75.

Найбільш неспокійними на першому засіданні міської ради були депутати від Опозиційної платформи «За життя». Саме вони намагалися блокувати трибуну під час засідання. Скоро депутати прийшли до консенсусу, й у міськраді стало спокійніше.

Харків'яни сводіваються, що обраний мером Кернес скоро повернеться. Жителі міста намагаються не вірити в різні теорії щодо Геннадія Адольфовича та його здоров'я. Зараз на просторах Інтернету про це багато інформації, яку, безперечно, варто добре фільтрувати.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що насмішив мережу мер окупованого Дебальцевого. Він подарував дитячому садочку дуже "цінну" річ за 40 гривень. Мережа вибухнула коментарями щодо такої небаченої щедрості.

Також портал MY.UA писав детальніше про перше засідання міськради Харкова без мера. Як все минуло, читайте в матеріалі.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader