П'яний патрульний вбив подругу дитинства і покалічив поліцейського
П'яний патрульний вбив подругу дитинства і покалічив поліцейського

П'яний патрульний вбив подругу дитинства і покалічив поліцейського

Сержант Роман Шахно з Києва, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сів за кермо авто Volkswagen. Під час руху чоловік не впорався з керуванням, вилетів у кювет і перекинувся.

Про це повідомляє Вінницький "Дорожній контроль" на своїй сторінці в Facebook.

Хронологія подій

Увечері 14 червня Роман Шахно зустрівся зі своїми друзями зі шкільних часів. Компанія вирішила відпочити. Так, підозрюваний разом з двома друзями-чоловіками, а також однією подругою дитинства вживали алкогольні напої, після чого вирішили пересуватися на авто.

Поліцейський, який перебуває за кермом, не впорався з керуванням, внаслідок чого потрапив в аварію. 28-річна жінка від отриманих травм померла на місці. У загиблої є 7-річний син. Хлопчик залишився сиротою.

Також постраждали ще двоє пасажирів: у одного з них, який, до слова, теж є співробітником правоохоронних органів, діагностовано перелом хребта. Про стан другого пасажира не повідомляється.

П'яний патрульний вбив подругу дитинства і покалічив поліцейського - Фото 1
Фото з місця події

Що з водієм

32-річного водія затримали на місці ДТП. Через 2,5 години після аварії Роман пройшов тест на драгері, який показав 1,33 проміле. Відзначимо, що даний показник перевищує гранично допустиму норму більш ніж в шість разів.

За словами винуватця ДТП, причиною аварії став інший автомобіль, який нібито засліпив водія Volkswagen світлом фар. Крім того, керувати авто завадила мокра внаслідок дощу дорога. Роман розповів, що він спробував притиснутися до узбіччя, але в результаті авто вилетіло в кювет і перекинулося.

П'яний патрульний вбив подругу дитинства і покалічив поліцейського - Фото 2
Роман Шахно, фото з особистої сторінки в Facebook

Державне бюро розслідувань попередньо кваліфікувало справу за ч.3 ст. 286-1 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що вночі в Дніпрі авто влетіло в стовп і перекинулося, людей затиснуло всередині.

Також ми писали, що у Вінниці зіткнулися п'ять авто, мопед і тролейбус

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Світлана Мусійко
Світлана Мусійко
Редактор новин
loader
loader