Телеканал 1+1 презентував серіал "Моя улюблена Страшко"
Телеканал 1+1 презентував серіал "Моя улюблена Страшко"

Телеканал 1+1 презентував серіал "Моя улюблена Страшко"

Українська адаптація буде більш легкою та гумористичною, ніж оригінальна "Ugly Betty".

Вже 30 серпня о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем'єра серіалу "Моя улюблена Страшко". Вчора відбувся закритий преспоказ, на якому творці проєкту, актори, блогери та зірки змогли побачити першу серію.

"Моя улюблена Страшко" - це українська адаптація культової колумбійської історії "Ugly Betty", відомої на весь світ. Цей формат став справжнім хітом: був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася на 25 мовах і була адаптована в більш ніж 20 країнах світу. За словами продюсерів, адаптація стала для телеканалу 1+1 цікавим викликом, адже хітовий формат необхідно було вписати у сучасні реалії життя українців із усіма викликами та випробуваннями сьогодення. Разом із тим, у основі серіалу - вічні цінності: кохання, дружба, відданість своїй справі, чесність та інші.

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

Ведучою вечора була зірка "Твого дня" на 1+1 Стася Ровінська, яка протягом презентації запрошувала до слова команду серіалу, акторів, блогерів, зірок та інших.

"Для телеканалу 1+1 напрямок створення україномовних серіалів є важливим, і ми раді сьогодні презентувати один із наших продуктів українською мовою – серіал "Моя улюблена Страшко". "Ugly Betty" - це культовий формат, і ми вирішили подарувати глядачам нове прочитання цієї історії. Перш за все, вона про вічні цінності: про красиву душу, любов, чесність, сміливість. Цих цінностей дотримується і сам телеканал 1+1. Саме з історії героїні Насті Глушко ми стартуємо осінній сезон серіалів на 1+1, тож слідкуйте за прем’єрами телеканалу", - прокоментував головний продюсер телеканалу Максим Кривицький.

пресслужба каналу "1+1"

Головна продюсерка серіалів та фільмів 1+1 Олена Єремєєва розповіла про пошук акторів на головні ролі та наголосила, що незважаючи на те, що світ весь час змінюється, питання прийняття індивідуальності у суспільстві залишаються актуальними, що і відобразив серіал.

"Ми декілька місяців шукали акторів на головні ролі, хотіли відкрити нові імена. На кастинг приходила велика кількість відомих акторів, але коли ми побачили Іру Поплавську, то відчули, що знайшли свою Настю Глушко. На майданчику відбулася якась магія, що дуже важливо у знімальному процесі. А от із виконавцем головної чоловічої ролі Олександром Соколовим вийшла цікава ситуація. Спочатку ми його затвердили на роль антогоніста Георгія, а актора на головну роль все ще не могли знайти. Тоді кастинг-менеджер запропонувала спробувати його на роль директора фірми Макса Бондаренко і от тоді ми зрозуміли, що знайшли його. Ми остаточно переконалися в своєму виборі, коли побачили їх з Ірою разом на майданчику", - прокоментувала продюсерка серіалів та фільмів 1+1 Олена Єремєєва.

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

А головний автор сценарію "Моя улюблена Страшко" Ярослав Войцешек додав, що українська адаптація буде більш легкою та гумористичною, ніж оригінальна "Ugly Betty".

Завітала на презентацію і директорка  гарячих ліній громадської правозахисної організації Ла Страда Альона Кривуляк, яка наголосила на важливості соціальних питань, які підіймаються у серіалі. Юристи та психологи від Ла Страда дають поради, як протидіяти психологічному насиллю, на сторінці головної героїні серіалу ya_ne_strashko. Тут героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. Акаунт став потужною платформою для користувачів, які у коментарях діляться власними історіями булінгу.

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

"Соціальні проблеми є незмінними. Незважаючи на те, що серіал ще не вийшов на екрани, підписники сторінки головної героїні серіалу ya_ne_strashko діляться власними відвертими історіями психологічного тиску та приходять до нас за підтримкою та консультацією психолога. Хочу подякувати телеканалу 1+1 за соціально-відповідальну позицію, адже теми булінгу, мобінгу, сексизму та інші, вкрай важливо підіймати у суспільстві", - прокоментувала директорка  гарячих ліній громадської правозахисної організації Ла Страда Альона Кривуляк.

На прес-показ завітали головні актори серіалу, які вперше побачили прем’єрну серію. Це виконавці головних ролей Ірина Поплавська та Олександр Соколов, а також Тетяна Малкова, Артур Логай, Дар’я Баріхашвілі та Сергій Кіяшко. Актори вперше побачили своїх персонажів на екрані та під час перегляду не стримували емоцій. Підтримати команду серіалу та колегу по "Танцях з зірками" Артура Логая прийшли Олімпійські призери Ольга Харлан та Станіслав Горуна, співачка Lida Lee, а також Nino. Завітав на презентацію ведучий "Твого дня" Володимир Рабчун, відомі блогери Оля Котрус, Тетяна Бобрикова та інші.

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

"Мені особисто буде цікаво спостерігати за розвитком персонажів у серіалі. Зокрема важливо, що телеканал 1+1 у різних проявах торкається важливих питань, про які зазвичай не говорять вголос. Мене радує те, що велика кількість глядачів тепер почує про це і зможе відчути підтримку, а можливо і знайти відповіді на свої запитання. Це дуже важливо", - прокоментувала блогерка Оля Котрус.

© пресслужба каналу
пресслужба каналу "1+1"

Родзинкою вечора став виступ гурту KAZKA, які презентували новий саундтрек до серіалу "Цілувати" та показали кліп. Нагадаємо, перший саундтрек "Красива серцем" від гурту отримав величезну популярність у слухачів та дав старт флешмобу #КрасиваСерцем. Він допомагає людям, які стикаються із психологічним тиском, відчути підтримку від зірок та підписників, котрі також пережили подібне. До флешмобу приєдналися Стася Ровінська, Даша Астаф’єва, MELOVIN, Олександра Заріцька, Єгор Гордєєв, Руслана Писанка, Неля Шовкопляс та інші. Серії відвертих роликів продовжують виходити на YouTube.

Затишна фотозона нагадувала кімнату головної героїні, прикрасою якої є карта бажань. Всі гості презентації мали змогу прикріпити свої бажання, в силу візуалізації яких так вірить Настя Глушко.

Дивіться серіал "Моя улюблена Страшко" на телеканалі 1+1 30 вересня о 20:45.

Джерело матеріала
loader
loader