/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F11393ca467beb0032fadced6e1219562.jpg)
Як смачно приготувати рибу за 7 хвилин, а рис - за 20: лайфхаки від зірки МастерШеф Євгена Клопотенко
Відомий кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які знадобляться кожній господині.
Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв з фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.
Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних клопотів. Це стосується й інших круп.
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно, на дві голини і вона відновиться", - розповів Клопотенко.
За словами Клопотенка найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти її до духовки на сім хвилин при температурі 180 градусів і все.
Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.
Євген Клопотенко, фото з Instagram
" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому. Цьом", - розповів він.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко зробив з кавуном таке, що на голову не налазить: гості оближуть тарілки. Клопотенко поділився рецептом незвичного салату з кавуном
Раніше Знай писав, щозірка МастерШеф Євген Клопотенко приготував страву з м'яса і риби: поєднав несумісне. Український кулінар показав, як додає бекон з арахісом в скумбрію.
Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

