:focal(24x205:28x209)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2F9ff1b961-76a0-4931-88f0-43d2490ea36b.png)
Як боротися з похміллям: продукти, здатні допомогти відновленню організму
Поява похмілля - неприємний, але майже завжди неминучий процес, якому передує бурхливе гуляння.
Однак завдяки вживання деяких продуктів і страв можна досягти істотного поліпшення самопочуття і відновлення сил після розпивання спиртного. При цьому є і певна їжа, якої краще уникати після святкового застілля, пише The Daily Star.
Їжа, яку не можна вживати в період похмілля
Лікарі з Великобританії радять в період похмілля виключити з раціону їжу, яка складно перетравлюється: молочні продукти, рафінований цукор і жирне м'ясо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2F3e7aae75-070f-4fc5-b097-ad978bc146f9.jpeg)
Крім того, застопорять процес позбавлення від похмілля кава, алкогольні напої, солоні страви, як картопля у фритюрі або яйця з беконом.
Поради експертів
Згідно з рекомендацією британських лікарів, в боротьбі з похміллям і при спробі здорового відновлення кращими союзниками є свіжі фрукти, овочі, супчики і бульйони.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2Fabe20e34-3d5c-414c-9663-c4cb8691aecf.jpeg)
Експерти наполягають, що між гучними застіллями з розпиванням алкоголю має пройти не менше двох діб, щоб організм мав можливість відновитися.
При цьому думка лікарів з приводу кращого способу уникнути похмілля залишається одноголосною: пийте в міру, оскільки пияцтво може спричинити собою ряд серйозних короткострокових і довгострокових наслідків для здоров'я.
Раніше ми повідомляли, як перевірити якість ковбаси в домашніх умовах: поради експертів.
Також портал MY.UA пропонував приготувати легкий новорічний торт без випічки: рецепт приготування з йогуртом.
Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

