Легкий новорічний торт без випічки: рецепт приготування з йогуртом
Легкий новорічний торт без випічки: рецепт приготування з йогуртом

Легкий новорічний торт без випічки: рецепт приготування з йогуртом

Для ласунів представляємо рецепт новорічного торта, який готується за 15-20 хвилин, не потребує випічки, а також не містять борошна, желатину і згущеного молока. Легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт до новорічного столу всього за кілька хвилин і без особливих зусиль.

Технологія приготування-на YouTube-каналі "Здоровий і смачний".

Інгредієнти для новорічного торта

Щоб структура вийшла легкою і повітряною, в рецепт не додають борошно і желатин. На 8 порцій вам потрібно 150 г печива, 60 г вершкового масла, 2 яйця, 60 г кукурудзяного крохмалю, йогурт (вишневий, персиковий, полуничний та ін.), 300 г вершкового сиру, 150 г цукрової пудри, 50 мл жирних вершків, а також горіхи і шоколад для декору.

Технологія приготування торта

Спочатку з'єднайте яйця і цукрову пудру (але не всю!) у глибокій ємності, перемішайте з йогуртом і крохмалем. У каструлі доведіть консистенцію до кипіння, помішуючи віночком. Коли маса стане густою, охолодіть її в іншій ємності.

Візьміть круглу форму для торта і оберніть її пергаментом. Печиво покришіть блендером або руками, з'єднайте з розтопленим маслом і влийте одну столову ложку молока. Все ретельно перемішайте і створіть корж.

Рецепт приготування новорічного торта за кілька хвилин без випічки

До вишневого або іншого отриманого за смаком крему додайте вершковий сир і збийте все блендером або міксером. Окремо збийте сир, який залишився, разом з вершками і цукровою пудрою. На корж вилийте половину крему з йогурту, потім половину сирного, знову йогуртний і створіть рівну поверхню торта.

За допомогою кондитерського шприца створіть декоративні елементи із залишків сирного крему. Посипте верх шоколадом і горіхами.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що премія "сіль 2021": в Україні обрали найкращі ресторани.

Також ми писали, що депутати запропонували святкувати День українського борщу: дякую Євгену Клопотенку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом