"Ще не знайшли компромат на суддю": чому засідання суду в справі Порошенка перенесли
"Ще не знайшли компромат на суддю": чому засідання суду в справі Порошенка перенесли

"Ще не знайшли компромат на суддю": чому засідання суду в справі Порошенка перенесли

Розгляд апеляції адвокатів і прокурора у справі Петра Порошенка перенесли на 11 лютого, оскільки матеріали слідства не були передані з Печерського суду.  

Про це пише видання "УНІАН".

Підготовка до засідання Апеляційного суду

Розгляд апеляції на рішення Печерського районного суду Києва про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України Петру Порошенку було призначено на 28 січня. З самого ранку перед входом в будівлю Апеляційного суду Києва збиралися прихильники глави фракції "Європейська солідарність", була побудована імпровізована сцена для виступу.

"Ще не знайшли компромат на суддю": чому засідання суду в справі Порошенка перенесли - Фото 1
Апеляційний суд Києва переніс засідання у справі Петра Порошенка через відсутність матеріалів слідства

Біля приміщення чатували співробітники Національної поліції, не пропускаючи сторонніх людей на територію без спеціального пропуску. Ближче до 11 години приїхав сам Петро Порошенко з дружиною Мариною. Нагадаємо, Печерський суд 19 січня обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, але адвокати і прокуратура вирішили оскаржити рішення.   

Засідання перенесли на наступний місяць

Вже в залі засідання стало зрозуміло, що розгляд апеляції не відбудеться. Офіційна версія скасування - Печерський суд не відправив матеріали слідства, тому процес довелося перенести на 11 лютого на той же час доби.

Петро Порошенко взяв слово і висловив думку, ніби зрив засідання ініціювала нинішня влада і безпосередньо президент Володимир Зеленський, оскільки "вони ще не підібрали компромату на суддів, які повинні прийняти незаконне рішення".

Також п'ятий президент заявив, що "його правда залякала владу більше, ніж Путін", тому його бояться і роблять будь-які спроби, щоб прибрати з політичного поля.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Без нього проживемо": Разумков назвав справу Порошенка "особистою розправою" Зеленського.

Також ми писали, що Володимир Зеленський звернувся до українців: "Все, що вам дійсно потрібно знати...".

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader