Найпопулярніша українська блогерка Софія Стужук назвала себе росіянкою у День єднання
Найпопулярніша українська блогерка Софія Стужук назвала себе росіянкою у День єднання

Найпопулярніша українська блогерка Софія Стужук назвала себе росіянкою у День єднання

У скандальну історію потрапила відома українська блогерка Софія Стужук, у якої понад 5 мільйонів підписників у соціальній мережі Instagram. Вона виклала провокаційне сторі.

Про це пише видання "УНІАН".

Невдало висловилася в мережі

Софія Стужук веде власний успішний блог і називає себе "сильною і незалежною мамою з обкладинки PLAYBOY". Дійсно, у дівчини є троє дітей, тоді як колишній чоловік помер у 2020 році від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією.

Софія вирішила провести лютий на відпочинку в теплій країні - Об'єднаних Арабських Еміратах. Вона вирушила туди разом з подругою і дітьми. Часто викладає сторі про своє перебування в країні багатих шейхів і бізнесменів, публікує фотографії з вечірок і звичайних прогулянок.

Але на 16 лютого, в День єднання, який заснував президент України Володимир Зеленський, мала необережність неправильно висловитися в мережі.

Блогершу почали хейтити

Софія Стужук опублікувала невеликий ролик в сторі і підписала його словами: "Обережно, росіяни в Дубаї". Так, в День національного єднання України вона ідентифікувала себе в якості російської дівчини, демонструючи свій шопінг з подругою в торговому центрі найбільшого міста ОАЕ.

Найпопулярніша українська блогерка Софія Стужук назвала себе росіянкою у День єднання - Фото 1
Українська блогерка Софія Стужук викликала хвилю хейта через ролик в сторі, в якому назвала себе "Російською" на День єднання

Після цього на блогершу посипався шквал звинувачень і хейта. Люди навіть відписувалися від Софії Стужук, не підтримуючи її позицію, навіть якщо вона була виражена некоректно через неуважність. Відразу після негативної реакції підписників відео було видалено зі сторінки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Лінда Євангеліста вперше здалася після фатальної процедури, що змінила її зовнішність.

Також ми писали, що Ілля Ківа хоче судитися з Джо Байденом через "вторгнення" РФ: "Я мав дві контузії".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader