/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F1615562272e75807f89b0c2b94a34469.jpg)
Спершу цибуля, після морква, чи все разом? Як зробити засмажку, щоб супчик вдався
Господині додають засмажку в багато супів, а деякі навіть уявити собі не можуть рецепту без неї. Готувати цибульно-морквяну суміш досить легко, просто спасерувати на сковороді, однак у цій справі є свої нюнси.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВажливо правильно приготувати засмажку, щоб суп вийшов смачним, тому що допущені помилки можуть просто зіпсувати першу страву.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F03714afae5e4e2cd467864098f540aa1.jpg)
Багато хто припускає одну і ту ж помилку: викладають цибулю та моркву на сковороду одночасно. Цього робити не можна.
Запам'ятайте: цибулі та моркві потрібен різний час для того, щоб дійти до готовності.
Так, цибульний інгредієнт можна обсмажити приблизно через п'ять хвилин, а морквяний – за десять. Якщо овочі опиняться на розпеченій сковороді одночасно, то кулінар зіткнеться з однією із двох проблем: або цибуля згорить, або терта морква залишиться сирою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F963e5faef2a83f50b49707a2dc5d0ca4.jpg)
Як правильно:
Здавалося б, вищеописана обставина свідчить, що моркву слід викладати на сковороду першої. Але це також не вірний підхід. Справа в тому, що нарізана цибуля, яка потрапила у вже гарячу морквяну масу, навряд чи стане золотистою.
Тому обсмажувати овочі слід послідовно, спочатку довести цибулю до золотистого відтінку, потім додати моркву, злегка обсмажити і залишити доходити до готовності під кришкою.
Раніше ми писали про те, як самостійно засушити апельсин для декору до Нового року - 3 простих способи: заміна набридлим іграшкам
Як повідомляв Знай.ua, дівчатка, запам'ятовуємо: як потрібно доглядати губи взимку, щоб уникнути тріщин і сухості

