Головні новини за 22 червня: загальна мобілізація в Києві, інтим-тренінг для чиновників, поки путін впаде в кому
Головні новини за 22 червня: загальна мобілізація в Києві, інтим-тренінг для чиновників, поки путін впаде в кому

Головні новини за 22 червня: загальна мобілізація в Києві, інтим-тренінг для чиновників, поки путін впаде в кому

Загальна мобілізація у Києві: військовозобов'язаним потрібно з'явитися до ТЦК у 10-денний термін

Нещодавно у соціальних мережах з'явився документ, у якому йдеться про початок спільної мобілізації в Івано-Франківській області. Наразі аналогічне повідомлення з'явилося для мешканців Києва.

З'явилося повідомлення про початок загальної мобілізації у Києві. Громадян закликають протягом 10 днів з'явитися до ТЦК. Згідно з документом, це стосується лише Оболонського району столиці. При цьому військовозобов'язаним громадянам заборонили міняти місце проживання без дозволу військкома.

Вимога стосується всіх військовозобов'язаних, які раніше не отримували персональних повісток чи мобілізаційних розпоряджень.

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

У Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

Львівська обласна державна адміністрація вирішила організувати тренінг для своїх працівників... у робочий час... із дуже важливих питань — сексуального виховання.

Ця новина викликала великий резонанс і стала об'єктом уваги громадськості, бо зовсім незрозуміло, чого взагалі такі уроки потрібні, тим більше, в умовах повномасштабної війни.

За інформацією журналістки Вікторії Балицької, яка поділилася деталями на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, Львівська ОДА планувала запросити психолога та сексолога Олену Дмитрієнко для проведення лекції для чиновників.

Головні новини за 22 червня: загальна мобілізація в Києві, інтим-тренінг для чиновників, поки путін впаде в кому - Фото 2

Кличко поскаржився на "шквальну кампанію дискредитації", кияни йому нагадали: "Труханов, потопи, закупівлі, мости та барабани"

У Twitter зібрали низку претензій до мера Києва Віталія Кличка через його скарги у спробах дискредитувати владу.

Віталій Кличко записав звернення та заявив, що його роботу намагаються паралізувати постійними обшуками, які вносять "хаос" у життя столиці у непростий для українців воєнний час. На що користувач Твіттер із ніком Олександр Нотевський зібрав усі претензії до купи.

Він також нагадує Кличка: поруки для Труханова, закупівля піску на пляжі за 6,5 млн грн, 15% придатних укриттів, віртуальна транспортна картка за 40 грн, закупівля 17 нових Тойота Камрі для КМДА за 20 млн грн, спроба перейменування вулиці Скоропадського на честь Омельченка, саботаж демонтажу російських пам'яток, з яких лише 15% мають охоронний статус та лобіювання меморіалу у Бабиному Яру за рахунок підсанкційного російського олігарха Фрідмана.

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Після операції путін впаде в кому та світу виставлять двійника: таролог розповіла про припинення війни в Україні

У медіа-просторі витає дуже багато різноманітних новин щодо смерті (або коми) владимира путіна, про дати кінця війни і нові світові змови.

Звичайно, далеко не всі вони правдиві і нам нічого не залишається, крім того, як просто чекати, щоб відсіяти брехню від істини. Але все ж таки є люди, яким Всесвіт відкритий трохи більше і вони можуть пролити світло на деякі питання.

Це спробувала зробити і таролог Людмила Хомутовська в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Закон ухвалено: українці отримають надбавку до пенсії у розмірі 4200 гривень, кому пощастило

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, згідно з яким борці за незалежність України у ХХ столітті отримуватимуть надбавку до пенсії. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Президент підписав законопроект №8032, згідно з яким в Україні запроваджується спеціальна пенсія для політв'язнів часів СРСР за особливі заслуги перед Україною.

Так, борці за незалежність, які були ув'язнені за свої переконання, отримуватимуть від держави 4200 гривень. Ця виплата надається щомісяця, додатково до пенсії. Крім того, надбавка потрапляє під індексацію, тож щорічно збільшуватиметься.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Джерело матеріала
loader