/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9aac3e4766fac756ed4ab7f321fed7a4.png)
Скільки варити кукурудзу, щоб вона була соковитою та м'якою: рецепт від кулінарки
Кукурудза – ідеальний овоч, який можна додавати до салатів, а також консервувати, варити та запікати. Для того, щоб кукурудза була м'якою, краще вибирати молоду кукурудзу, а варити не менше 15 хвилин, а потім краще запекти в духовці.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8e09827a329060ec5c9f034d4cc7f671.jpg)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом м'якої та соковитої кукурудзи, яку спочатку потрібно 10 хвилин варити, а після 20 хвилин запікати у духовці.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3429dae47f8bc2e8f48cc54c12102fbf.png)
Інгредієнти:
- кукурудза
- масло
- спеції
Спосіб приготування:
1. Варіть кукурудзу 10-15 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5a979946879b05a7f75620287c6a95b6.jpg)
2. Після м'яке масло вершкове змішайте зі спеціями, змастіть відварену кукурудзу і запікайте в рукаві 20 хвилин при 200С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F53382e351a58a597ecabd9b6da409825.jpg)
Також на OBOZREVATEL повідомлялося, як смачно та по-новому зварити кукурудзу, щоб вона була м'якою та соковитою.

