Сніданок у японському стилі: такі пишні млинці готують від Токіо до Хоккайдо
Сніданок у японському стилі: такі пишні млинці готують від Токіо до Хоккайдо

Сніданок у японському стилі: такі пишні млинці готують від Токіо до Хоккайдо

Ще один рецепт у скарбничку смачних сніданків

Що може бути з ранку смачніше, ніж пишні млинці з улюбленими добавками? Тільки млинці по японському рецепту.

"Фокус" нам розповідає, як приготувати дораяки — традиційні японські млинці. Назвою вони завдячують слову "дору", що означає "гонг", інструменту, який ці ласощі нагадують своєю формою. Традиційно млинці начиняють кремом з бобів адзуки, але ми приготуємо з горіхово-шоколадним кремом.

Як приготувати дораяки — пишні японські млинці

Інгредієнти:

  • 200 г борошна;
  • 180 г цукрового піску;
  • 75 мл молока кімнатної температури;
  • 1/2 пакетика розпушувача (8 г);
  • 3 яйця кімнатної температури;
  • 1 столова ложка меду;
  • рослинна олія.

Для начинки:

  • горіхово-шоколадний крем, або будь-яка начинка на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збийте яйця з цукром, поки суміш не набухне і стане пінистою. Туди ж відправте мед, борошно та розпушувач і все перемішайте віночком.
  2. Перемішуючи масу, поступово додавайте до неї молоко. В результаті у вас має вийти густе тісто. Накрийте його харчовою плівкою і залиште "відпочивати" при кімнатній температурі на 20 хвилин.
  3. Розігрійте антипригарну сковороду з олією, у центр вилийте невелику кількість тіста. Смажте на повільному вогні до утворення бульбашок на поверхні.
  4. Переверніть. У центр половини млинців помістіть ложку горіхового та шоколадного крему з найменш просмаженої сторони. Закрийте такими, щоб сама просмажена частина залишилася зверху. Подавайте гарячим.

Рекомендуємо також скуштувати корейські овочеві млинці за рецептом "Телеграфа". Смачного!

Теги за темою
Японія
Джерело матеріала
loader
loader