/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff60381d3418d55d658aba67fab1140fd.jpg)
Салат "Шаурма" для перекусу, без майонезу та всього за 10 хвилин: варити та смажити нічого не потрібно
Салат з овочів – ідеальна страва як для обіду, так і для вечері та святкового столу. Варто відзначити, що восени та взимку салати найкраще готувати із сезонних овочів, наприклад, буряків, моркви, гарбуза, капусти.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4b99af792278ad1716911994bbe7c036.png)
Кулінарка Валерія поділилася в Instagram рецептом смачного та дуже простого у приготуванні салату з овочів, філе та з соусом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1cbba56f5a9b78d0eda60c96631f1ced.png)
Інгредієнти:
- Куряче філе копчене, запечене чи сире – 1 шт.
- Лаваш – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 2 ст. л.
- Пекінська капуста – 1/4 шт. від великого качана
Для соусу:
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 год.
- Часник – 1 зуб.
- Перець мелений
Спосіб приготування:
1. Для соусу: всі інгредієнти змішайте.
2. Лаваш наріжте на квадратики, підсушіть на сухій сковороді.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe67c0e3b68cd182e9065c6217eee4421.png)
3. Філе наріжте кубиками, додайте спеції до курки, перемішайте, смажте до золотистої скориночки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F22875f6eec8b262dcf21d19c843d2059.png)
3. Викладіть на блюдо пекінську капусту, моркву по-корейськи, порізані огірки та помідори, філе, лаваш, полийте соусом і можна подавати!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffb2733324c12a64a3d54940a4bb7faaf.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пісний салат із квасолею
- Салат з філе курки
- Салат з гарбуза по-корейськи

