Салат "Шаурма" для перекусу, без майонезу та всього за 10 хвилин: варити та смажити нічого не потрібно
Салат "Шаурма" для перекусу, без майонезу та всього за 10 хвилин: варити та смажити нічого не потрібно

Салат "Шаурма" для перекусу, без майонезу та всього за 10 хвилин: варити та смажити нічого не потрібно

Салат з овочів – ідеальна страва як для обіду, так і для вечері та святкового столу. Варто відзначити, що восени та взимку салати найкраще готувати із сезонних овочів, наприклад, буряків, моркви, гарбуза, капусти.

Смачний осінній салат

Кулінарка Валерія поділилася в Instagram рецептом смачного та дуже простого у приготуванні салату з овочів, філе та з соусом.

Рецепт салату

Інгредієнти:

  • Куряче філе копчене, запечене чи сире – 1 шт.
  • Лаваш – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 2 ст. л.
  • Пекінська капуста – 1/4 шт. від великого качана

Для соусу:

  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 год.
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець мелений

Спосіб приготування:

1. Для соусу: всі інгредієнти змішайте.

2. Лаваш наріжте на квадратики, підсушіть на сухій сковороді.

Сушений лаваш для салату

3. Філе наріжте кубиками, додайте спеції до курки, перемішайте, смажте до золотистої скориночки.

Приготування салату

3. Викладіть на блюдо пекінську капусту, моркву по-корейськи, порізані огірки та помідори, філе, лаваш, полийте соусом і можна подавати!

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пісний салат із квасолею
  • Салат з філе курки
  • Салат з гарбуза по-корейськи
Джерело матеріала
loader
loader