Нацгвардійця збили на смерть: скільки світить винуватцю гучної ДТП
Нацгвардійця збили на смерть: скільки світить винуватцю гучної ДТП

Нацгвардійця збили на смерть: скільки світить винуватцю гучної ДТП

Аварія сталася ще влітку

Справу про смертельну аварію за участю нацгвардійців на блокпосту в Києві передали до суду. 23-річному водієві автомобіля Volkswagen, який збив на смерть військового на Берестейському проспекті, загрожує пристойний термін.

Подробиці повідомила поліція Києва. Інформація з’явилася на сторінці відомства у Facebook.

За даними правоохоронців, винуватець аварії може отримати до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, що ця ДТП сталася вночі 25 липня. Відомо, що 23-річний водій автомобіля "Фольксваген" на Берестейському проспекті на великій швидкості збив двох бійців Національної гвардії. Крім того, він протаранив ще два автомобілі. В одній із машин був військовий, співробітник ТЦК.

Внаслідок аварії 49-річний нацгвардієць загинув на місці. 26-річний солдат потрапив до лікарні. Ще одному потерпілому військовому медики надали допомогу на місці.

Зловмиснику вручили підозру за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обвинувальний акт направили до Святошинського районного суду.

Раніше "Телеграф" повідомив, що з 24 лютого 2022 року, коли розпочалася війна Росії проти України, у дорожньо-транспортних пригодах на блокпостах загинули 11 військовослужбовців та співробітників Національної поліції. Ще 37 осіб зі складу ЗСУ та НПУ отримали травми та поранення.

Теги за темою
поліція ДТП
Джерело матеріала
loader