“Вечірній Квартал” запросив у новорічний концерт найскандальніших українців
“Вечірній Квартал” запросив у новорічний концерт найскандальніших українців

“Вечірній Квартал” запросив у новорічний концерт найскандальніших українців

Що буде у новорічному концерті “Вечірнього Кварталу”

“Вечірній Квартал” відзняв новорічний концерт котрий глядачі зможуть побачити 31 грудня о 20:00 на телеканалі “1+1 Україна”. Головними персонажами цього концерту стали найодіозніші українські політики, які у 2023 році потрапляли у гучні скандали - Ірина Фаріон, Олександр Дубінський, Микола Тищенко та Олексій Арестович.

Джерело: прес-служба “Квартал 95”

Докладніше: 

У новорічному “Вечірньому Кварталі” ми побачимо пародії на найскандальніших персон цього року. Наприклад Олександр Дубінський, котрого зіграв Олександр Пікалов заявить, що всі жарти про нього – це “гумористичне переслідування, яке немає під собою ніякого підґрунтя”. І взагалі, буцім-то “він зараз перебуває у СІЗО, куди його посадили за абсолютно надуманими звинуваченнями, лише для того, щоб “95-й Квартал” зміг показати номер про нього у в'язниці”.

Микола Тищенко, роль якого грає Євген Кошовий, традиційно відправиться святкувати Новий рік на курорт, хоча зніматиме відео так, наче він на Майдані Незалежності у Києві. 

Ірина Фаріон у виконанні акторки “Жіночого Кварталу” Ірини Сопонару обіцяє в новорічну ніч особисто бути присутньою на “Вечірньому Кварталі”, “щоб контролювати мову цих комедіантів”. Більше того, вона збирається “приймати іспит з українського мови та гумору у акторів “Вечірнього Кварталу” і закликає усіх українців “стати членами моєї експертної комісії”. 

У свою чергу Олексій Арестович, якого спародіював Володимир Мартинець, також закликає вмикати телевізори у новорічний вечір усіх тих, кому “подобається гострий політичний гумор про усіляких бовдурів”. І звісно ж, не забув згадати про свої досягнення –  що в акторстві він розуміється, бо у нього “37 бойових виходів на сцену”.

Окрім пародій на скандальних політиків глядачі також побачать ролики з очільником ГУР Кирилом Будановим, роль якого зіграв Юрій Великий. На відео Кирило Олексійович заінтригує своїми передбаченнями щодо новорічної ночі.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader