Хто б подумав, що пекінка — це настільки смачно
Найрізноманітніші салати завжди присутні на нашому новорічному столі. І якщо вам набридли звичайне олів’є або класична "Шуба", радимо звернути увагу на салат з куркою та пекінською капустою.
У рецепті Shuba смачні помідори, хрусткі огірочки, свіжа пекінська капуста поєднуються з курячим філе, яйцями та сиром. Якщо ви втомилися від ситних майонезних салатів, ця страва вам сподобається.
Як приготувати салат з куркою та пекінською капустою.
Інгредієнти:
- курячі яйця, великі — 4 шт.;
- капуста пекінська — 150 г;
- огірок — 1 шт.
- томати — 3 шт.;
- куряче філе запечене — 150 г;
- твердий сир — 100 г;
- сметана чи майонез – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Миємо овочі. Огірки та помідори нарізаємо кружальцями, пекінську капусту шаткуємо.
- Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, даємо охолонути та нарізаємо слайсами або соломкою.
- Яйця варимо, охолоджуємо, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Окремо на дрібній тертці натираємо твердий сир.
- У миску для подачі викладаємо чайну ложку сметани, зверху викладаємо пекінську капусту та змащуємо її сметаною.
- Наступним шаром йде курка, змащена сметаною, далі помідори. Солимо їх і також змащуємо сметаною. Далі йде шар огірків, змащених сметаною та зверху – шар яєць та сиру.