На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки
На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки

На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки

Скільки не приготуйте бутербродів — з’їдять абсолютно все

Кожен кулінар уже готується до новорічного застілля та зберігає в закладки рецепт страв, які здивують гостей. Саме тому ми пропонуємо приготувати копійчаної намазки, яка до смаку нагадає всім дорогу ікру.

Така намазка за рецептом life.nv.ua проста в приготуванні і напрочуд смачна. Подавати її можна з грінками, брускетами чи сухариками. На її приготування ви не витратите багато грошей, але здивуєте своїх гостей.

Як приготувати намазку з оселедця та буряка

Інгредієнти:

  • філе одного оселедця;
  • середній буряк — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • масло вершкове — 50 г;
  • майонез — 1 ст. л.;
  • сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо цибулю, нарізаємо кубиками та відправляємо в глибоку місткість або чашу блендера.
  2. Філе оселедця ріжемо на маленькі шматочки та додаємо до цибулі.
  3. До підготовлених інгредієнтів додаємо олію кімнатної температури та збиваємо все до однорідного стану.
  4. Буряк і яйця відварюємо, даємо охолонути, чистимо, натираємо і відправляємо в масу цибулі.
  5. Туди ж додаємо майонез, все солимо і перчимо на свій смак і ретельно перемішуємо.

Подаємо намазку з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader