Соковиті котлети за бабусиним рецептом з’їдять разом із тарілкою навіть на святковому столі
Соковиті котлети за бабусиним рецептом з’їдять разом із тарілкою навіть на святковому столі

Соковиті котлети за бабусиним рецептом з’їдять разом із тарілкою навіть на святковому столі

Відмінна ідея і до сімейного обіду, і до свята

Без соковитих ароматних котлет складно уявити і сімейний обід, і святковий стіл. Рецептів їхнього приготування — неймовірна безліч, але іноді хочеться мати під рукою перевірений рецепт.

Тому разом зі Smachnonews ми приготуємо котлети за бабусиним рецептом — з мінімумом інгредієнтів. Незважаючи на простоту приготування, ці биточки точно підкорять серце кожного.

Як приготувати соковиті котлети до святкового столу

Інгредієнти на 4 порції:

  • 500 г свинячого ошийка;
  • 500 г яловичини;
  • 5 скибочок батона;
  • 2 цибулини;
  • 1 яйце;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • вода;
  • масло.

Спосіб приготування:

  1. Батон замочуємо у воді та розминаємо у мисці.
  2. Батон, м’ясо та очищену цибулю перекручуємо двічі на м’ясорубці. Отриманий фарш солимо, перчимо, додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
  3. Під час вимішування додаємо тричі по 2 столові ложки води. Після отриманого фаршу формуємо котлетки.
  4. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо котлети. Смажимо їх під кришкою на невеликому вогні 7 – 10 хвилин, потім збільшуємо вогонь і обсмажуємо до коричневої скоринки з обох боків.

Подаємо котлети з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Це неймовірно смачно!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader