Німці люблять поласувати вінегретом: для пікантності вони додають до салату один фрукт
Німці люблять поласувати вінегретом: для пікантності вони додають до салату один фрукт

Німці люблять поласувати вінегретом: для пікантності вони додають до салату один фрукт

Близькі здивуються пікантності звичайного вінегрету

Одним із найпопулярніших зимових салатів є класичний вінегрет. Для приготування страви ми зазвичай використовуємо буряки, моркву, солоні огірки, картопля і додаємо для різноманітності улюблені продукти.

А ось німецькі кулінари додають у салат незвичайний інгредієнт – яблуко. Такий салат виходить більш вітамінним, легким і водночас ситним — ідеальна страва для довгих зимових вечорів. Незвичайним рецептом ділиться Today.

Як приготувати вінегрет по-німецьки

Інгредієнти:

  • картопля – 2-3 шт.;
  • буряк – 1 великий або два невеликих;
  • велика морква – 1 шт.;
  • біла солодка цибуля — 1 шт.;
  • яблуко — 1 шт.;
  • солоні огірки — 2-3 шт.;
  • оливкова або соняшникова олія;
  • сіль та спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, буряки та моркву відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо овочам охолонути та нарізаємо їх кубиками однакового розміру.
  2. Яблуко чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш такими ж кубиками, як і овочі.
  3. Для приготування заправки змішуємо олію із сіллю та спеціями.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо соусом, ретельно все перемішуємо і відправляємо перед подачею страву на півгодини в холодильник.

А щоб зварити буряк швидше, можна скористатися одним із лайфхаків "Телеграфа". Так ви проведете на кухні менше часу.

Теги за темою
Німеччина
Джерело матеріала
loader
loader