Вжух — і найсмачніша святкова страва готова
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких дивовижним рецептом до великоднього столу, приготуйте рулет. Ця смачна і проста у приготуванні страва підкорить з першого шматочка.
Усього кілька помахів руки — все інше за вас зробить духовка. Все так швидко, що захочеться готувати знову і знову. А близьким сподобається така страва за розкішну начинку та тягучість. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати пасхальний рулет у листковому тісті
Інгредієнти на 4 порції:
- м’ясний фарш – 800 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, приправа до фаршу, зелень – на свій смак;
- листкове тісто – 400 г;
- борошно пшеничне – 20 г;
- сир твердий – 200 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- олія соняшникова – 20 мл.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості.
- Чистимо і пропускаємо через прес часник. Миємо та подрібнюємо зелень.
- Підготовлені інгредієнти додаємо у фарш. Туди ж відправляємо яєчний білок, сіль, перець та спеції. Все ретельно перемішуємо.
- Робочу поверхню присипаємо борошном і трохи розкочуємо листкове тісто. Поступово розкладаємо фарш і присипаємо натертим сиром. Загортаємо у щільний рулет і змащуємо його яєчним жовтком.
- Деко застилаємо пергаментом, перекладаємо рулет і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин до золотистої скоринки.
Великодній стіл також неможливий без пишної випічки. "Телеграф" ділився раніше рецептом паски до свята.