![Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято](https://thumbor.my.ua/VKK9baijOWma5ryVIeOdSbfhdnY=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F27bf949f5906fb6c8bf29d7acc56d901.jpg)
Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято
Рулет виходить дуже апетитним і смачним
Великдень не може бути без великодньої паски. Ми ділились вдалим рецептом. Але, окрім неї, на стіл слід поставити й інші закуски.
Цікавий варіант м’ясної страви — рулет "Фальшивий заєць". Це проста й апетитна страва родом з Німеччини, і жоден заєць при її приготуванні не страждає. Рецептом поділились на порталі SHUBA.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 500 г свинини
- 1 ріпчаста цибулина
- сіль та чорний перець до смаку
- 6 шт. чорносливу без кісточки
Спосіб приготування:
- М'ясо промиваємо, обсушуємо та нарізаємо шматками. Пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею.
- Додаємо сіль, перець, ретельно перемішуємо. Відбиваємо фарш до еластичності.
- Чорнослив промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Додаємо до фаршу, перемішуємо.
- Надаємо фаршу форму великої котлети. Викладаємо у форму для випічки, застелену пергаментом.
- Запікаємо при 180°C протягом 1 години. Залишаємо трохи охолонути — тоді "заєць" краще триматиме форму при запіканні.
Залишається нарізати запіканку скибочками та подати до столу. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат "Буковина".
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)