Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято
Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято

Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято

Рулет виходить дуже апетитним і смачним

Великдень не може бути без великодньої паски. Ми ділились вдалим рецептом. Але, окрім неї, на стіл слід поставити й інші закуски.

Цікавий варіант м’ясної страви — рулет "Фальшивий заєць". Це проста й апетитна страва родом з Німеччини, і жоден заєць при її приготуванні не страждає. Рецептом поділились на порталі SHUBA.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 500 г свинини
  • 1 ріпчаста цибулина
  • сіль та чорний перець до смаку
  • 6 шт. чорносливу без кісточки

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промиваємо, обсушуємо та нарізаємо шматками. Пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею.
  2. Додаємо сіль, перець, ретельно перемішуємо. Відбиваємо фарш до еластичності.
  3. Чорнослив промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Додаємо до фаршу, перемішуємо.
  4. Надаємо фаршу форму великої котлети. Викладаємо у форму для випічки, застелену пергаментом.
  5. Запікаємо при 180°C протягом 1 години. Залишаємо трохи охолонути — тоді "заєць" краще триматиме форму при запіканні.

Залишається нарізати запіканку скибочками та подати до столу. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат "Буковина".

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader