У вас вийде печінка з апетитною карамельною скоринкою
Приготувати соковиту, м’яку печінку без гіркого присмаку — ще квест. Ми вже писали, що для цього потрібно замочити продукт у молоці – саме цей трюк зробить продукт смачним.
Для ідеального результату "Важно знать" радить при приготуванні печінки додавати трохи цукру. Саме цей інгредієнт створює на поверхні печінки таку апетитну карамельну скоринку, а печінка перетвориться на кулінарний витвір мистецтва. Така апетитна і приваблива печінка сподобається навіть вибагливій бабусі й вона точно спитає рецепт.
Як приготувати соковиту та ніжну печінку
Інгредієнти:
- печінка теляча;
- молоко;
- сода;
- сіль;
- цукор;
- суміш перців;
- борошно для панірування;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Печінку миємо, чистимо і нарізаємо її на шматочки приблизно 1,5 см завтовшки.
- Підготовлену печінку посипаємо содою, заливаємо молоком і відправляємо маринуватися щонайменше на 20 хвилин, краще — на добу.
- Кожен шматочок печінки обвалюємо в борошні та викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією.
- Солимо, посипаємо кожен шматочок цукром і перчимо. Обсмажуємо печінку з обох боків до золотистості та подаємо до столу.
До речі, з печінкою виходять незрівнянні салати. Спробуйте — і переконайтеся самі.