Глазур не кришитиметься і не опадатиме: ви приготуєте її з двох інгредієнтів
Глазур не кришитиметься і не опадатиме: ви приготуєте її з двох інгредієнтів

Глазур не кришитиметься і не опадатиме: ви приготуєте її з двох інгредієнтів

Ваші паски будуть дуже ефектними

Прикраса пишної домашньої паски — це не робота, а справжня арттерапія. На очах звичайна випічка перетворюється на справжній їстівний витвір мистецтва.

Як правило, прикрашаємо святкову випічку різною глазур’ю. Її приготування – важливе питання, особливо для сім’ї, де підростають діти. Адже насамперед усі малюки зіскрібають з паски верхівку, а вже потім ласують тістом. Ось тільки в магазинних пасках верхівка зазвичай надто пориста і кришиться від найменшого пошкодження. Тому ми з "Важно знать" вирішили виправити ситуацію та підготували ідеальний рецепт глазурі для Великодня. Вона не кришиться і не застигне суцільною кіркою на випічці.

Як приготувати великодню глазур

Інгредієнти:

  • 140 г цукру;
  • 70 г яєчних білків (2-3 курячі яйця).

Спосіб приготування :

  1. Насамперед відділяємо жовтки від білків.
  2. У білок додаємо цукор. Суміш, що вийшла, протягом хвилини збиваємо міксером на максимальній швидкості. Закінчуємо збивати, коли маса стане однорідно-білою.
  3. Приготовлену масу залишаємо на 3 хвилини "відпочити", потім збиваємо протягом 10 хвилин на низькій швидкості.

Раніше ми розповідали, як приготувати заварну паску. Така випічка довго не черствіє.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader