Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Хіменес-Браво розкрив простий рецепт
Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Хіменес-Браво розкрив простий рецепт

Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Хіменес-Браво розкрив простий рецепт

Ектор Хіменес-Браворозповів надзвичайно простий, але вдалий рецепт глазурі до паски, пише Politeka.net.

Для її приготування знадобляться всього три інгредієнти.

Отже для меренги до паски необхідні яйця (білки) — 100 г, цукрова пудра — 100 г, цукор — 100 г.

Рецепт ідеальної глазурі для паски.

Рецепт ідеальної глазурі для паски.

Про хід приготування меренги до паски Ектор Хіменес-Браво розповів на своїй сторінці в Інстаграм.

І він такий: білки + цукор, ставимо на водяну баню, перемішуємо суміш до розчинення цукру.

«Збиваємо меренгу на повільній швидкості міксером, поступово збільшуючи її та додаючи пудру», - розповів Хіменес-Браво.

Рецепт ідеальної глазурі для паски.

Рецепт ідеальної глазурі для паски.

Таким чином вийде чудова глазур до паски, яка не тече, не липне, не сиплеться і її можна гарно викласти.

Меренгу можна викласти на паску ложкою, лопаткою або занурити верхівку у масу.

Рецепт ідеальної глазурі для паски.

Якщо хочеться, щоб глазур для паски вийшла кольоровою – можна додати харчовий барвник.

Останнє, що необхідно зробити – додати декор і залишити паску вкриту меренгою підсохнути в сухому приміщені.

Останні новини України:

Рецепт м'якої і ніжной паски від мами Хіменеса-Браво: нове та просте на Великдень.

Паска вийде смачною і пухкою: зірка "1+1" Марічка Падалко дала досконалий рецепт.

Рецепт приголомшливої сирної паски з начинкою: все дуже просто.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader