Ектор Хіменес-Браворозповів надзвичайно простий, але вдалий рецепт глазурі до паски, пише Politeka.net.
Для її приготування знадобляться всього три інгредієнти.
Отже для меренги до паски необхідні яйця (білки) — 100 г, цукрова пудра — 100 г, цукор — 100 г.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Про хід приготування меренги до паски Ектор Хіменес-Браво розповів на своїй сторінці в Інстаграм.
І він такий: білки + цукор, ставимо на водяну баню, перемішуємо суміш до розчинення цукру.
«Збиваємо меренгу на повільній швидкості міксером, поступово збільшуючи її та додаючи пудру», - розповів Хіменес-Браво.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Таким чином вийде чудова глазур до паски, яка не тече, не липне, не сиплеться і її можна гарно викласти.
Меренгу можна викласти на паску ложкою, лопаткою або занурити верхівку у масу.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Якщо хочеться, щоб глазур для паски вийшла кольоровою – можна додати харчовий барвник.
Останнє, що необхідно зробити – додати декор і залишити паску вкриту меренгою підсохнути в сухому приміщені.
Останні новини України:
Рецепт м'якої і ніжной паски від мами Хіменеса-Браво: нове та просте на Великдень.
Паска вийде смачною і пухкою: зірка "1+1" Марічка Падалко дала досконалий рецепт.
Рецепт приголомшливої сирної паски з начинкою: все дуже просто.