![Кіло сала і трохи цибулиння: без цієї страви неможливий великодній стіл](https://thumbor.my.ua/6QlBkr8WsaTBTnRF8X_le6R-3gk=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa3033936cd4d7677fa923926280cdcf0.jpg)
Кіло сала і трохи цибулиння: без цієї страви неможливий великодній стіл
Особлива страва до великоднього столу
Багато кулінарів вже шукають різні рецепти до великоднього столу. І якщо ви вже визначилися з рецептом ароматної випічки, тоді саме час подумати про закуски.
Разом із Today пропонуємо подати до святкового столу пікантний рулет із сала. Цей делікатес готується швидко, виглядає привабливо і не поступиться до смаку іншим великоднім стравам.
Як приготувати рулет із сала
Інгредієнти:
- сало — 1 кг;
- лушпиння від цибулі — 150 г;
- часник — 1 невелика головка;
- морква — 1 шт.;
- лавровий лист — 3 шт.;
- сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Сало ретельно миємо, сушимо та нарізаємо зручними шматочками. Після зрізаємо з сала шкірку, солимо, перчимо і натираємо його часником.
- У каструлю відправляємо лушпиння цибулі, заливаємо водою і ставимо кипіти на плиті.
- У цей час чистимо і нарізаємо шматочками моркву та викладаємо їх на пластини із сала. Кожну частину сала згортаємо в рулетик і зав’язуємо ниткою.
- Підготовлене сало відправляємо в окрему каструлю, засипаємо сіллю, додаємо лавровий лист і заливаємо сало попередньо процідженим відваром з лушпиння цибулі. Ставимо все на плиту та готуємо протягом години. Після цього остуджуємо і можна подавати на стіл.
Перед подачею на стіл знімаємо нитки, нарізаємо та викладаємо на тарілку. Прикрашаємо зеленню та подаємо з домашнім хлібом.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)