![Цей пікантний салат першим з’їдять на святковому столі: весь секрет в одному інгредієнті](https://thumbor.my.ua/5gAjH2KVHEJHcAIvVW0gY5f1zLQ=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F7366e77434595a462165b13ef000e9bc.jpg)
Цей пікантний салат першим з’їдять на святковому столі: весь секрет в одному інгредієнті
Чудове рішення до Великодня
Шинка, ароматна буженина, пишні паски — це все традиційні великодні страви. Однак якщо хочеться побалувати себе та близьких чимось простим, салат – справжній порятунок.
Разом із Shuba ми приготуємо сьогодні незвичайний салат із яйцями та хріном. Яйця – це символ нового життя та відродження, хрін – сильного людського духу, а всі разом – смачна та незвичайна страва. Спробуйте це смачно.
Як приготувати салат з яйцями та хріном
Інгредієнти на 4 порції:
- хрін — 150 г
- яйця курячі — 4 шт.;
- сметана — 150 г;
- цукор — 25 г;
- цибуля зелена — 50 г;
- зелень — 15 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця відправляємо у каструлю, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння та варимо на невеликому вогні 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та дрібно нарізаємо.
- Чистимо, миємо і сушимо хрін. Натираємо його на дрібну тертку, посипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо у відкритому посуді на 30-40 хвилин.
- Зелену цибулю та зелень миємо, сушимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо разом з яйцями до хрону та солимо. Заправляємо закуску сметаною і ретельно перемішуємо.
Подаємо цей пікантний салат з пікантною бужениною. Вам сподобається!
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)