Цей пікантний салат першим з’їдять на святковому столі: весь секрет в одному інгредієнті
Цей пікантний салат першим з’їдять на святковому столі: весь секрет в одному інгредієнті

Цей пікантний салат першим з’їдять на святковому столі: весь секрет в одному інгредієнті

Чудове рішення до Великодня

Шинка, ароматна буженина, пишні паски — це все традиційні великодні страви. Однак якщо хочеться побалувати себе та близьких чимось простим, салат – справжній порятунок.

Разом із Shuba ми приготуємо сьогодні незвичайний салат із яйцями та хріном. Яйця – це символ нового життя та відродження, хрін – сильного людського духу, а всі разом – смачна та незвичайна страва. Спробуйте це смачно.

Як приготувати салат з яйцями та хріном

Інгредієнти на 4 порції:

  • хрін — 150 г
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • сметана — 150 г;
  • цукор — 25 г;
  • цибуля зелена — 50 г;
  • зелень — 15 г;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відправляємо у каструлю, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння та варимо на невеликому вогні 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та дрібно нарізаємо.
  2. Чистимо, миємо і сушимо хрін. Натираємо його на дрібну тертку, посипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо у відкритому посуді на 30-40 хвилин.
  3. Зелену цибулю та зелень миємо, сушимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо разом з яйцями до хрону та солимо. Заправляємо закуску сметаною і ретельно перемішуємо.

Подаємо цей пікантний салат з пікантною бужениною. Вам сподобається!

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader