Діти не захочуть чекати ще рік до наступної Пасхи: такі мініатюрні пасочки вони проситимуть постійно
Діти не захочуть чекати ще рік до наступної Пасхи: такі мініатюрні пасочки вони проситимуть постійно

Діти не захочуть чекати ще рік до наступної Пасхи: такі мініатюрні пасочки вони проситимуть постійно

Відмінний спосіб залучити дітей до випікання пасок

Великдень — це чудовий привід порадувати близьких смачною, ароматною, пишною випічкою. Якщо ж ви не плануєте випікати традиційні паски, тоді можна порадувати близьких маленькими пасочками.

Така незвичайна випічка, вкрита глазур’ю та прикрашена посипкою, захопить навіть дітей — адже готувати пасочки ми будемо у формах для кексів. Вам із задоволенням будуть допомагати і готувати, і прикрашати, і потім їсти. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати маленькі пасочки

Інгредієнти на 10 порцій

Для тіста:

  • сметана — 200 г
  • масло вершкове несолоне — 150 г;
  • борошно пшеничне — 300 г;
  • цукор ванільний — 10 г;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • яйця курячі — 3 шт.;
  • цукор — 150 г

Для глазурі:

  • яєчний білок — 2 шт.;
  • цукрова пудра — 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Міксером збиваємо м’яке вершкове масло разом із цукром. Не перестаючи збивати, поступово додаємо яйця.
  2. В отриману суміш додаємо сметану, частину борошна із содою, ванільний цукор і розмішуємо до однорідності. Додаємо потроху борошно і збиваємо, поки маса не стане однорідною і пухкою.
  3. Тісто відправляємо у формочки для кексів на 1/3 їхнього обсягу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
  4. Для приготування глазурі міксером збиваємо білки до піни. Додаємо цукрову пудру та збиваємо до стійкої піни.

Змащуємо готові паски глазур’ю і прикрашаємо кондитерською посипкою. Подавати можна з улюбленим напоєм.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader