Готуйте подвійну порцію — обов’язково проситимуть добавки
Важко уявити наше життя без найрізноманітніших салатів. Вони доречні завжди — і під час сімейних посиденьок, і до святкового столу, зокрема й до великоднього.
"Телеграф" вирішив здивувати читачів незвичайним салатом із старої газети кулінарних рецептів "Кухня". У складі страви – бюджетні продукти. Однак салат виходить настільки смачним, що тарілки вам не доведеться мити: гості їх просто оближуть. Спробуйте на Великдень — і готуватимете завжди.
Як приготувати салат "Тет-а-тет"
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру;
- 3 курячі яйця;
- 3 ст. л. консервованого зеленого горошку;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 250 печериць;
- 200 г майонезу;
- 1 середня морква;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Відварюємо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Моркву варимо до готовності. Коли вона охолоне, нарізаємо такими самими кубиками.
- Ретельно миємо гриби, нарізам і смажимо до готовності. З консервованого горошку зливаємо рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.
До великоднього столу також буде доречний м’ясний салат. Ця ситна страва вразить усіх гостей.