Із салатом "Тет-а-тет" не можна залишати гостей наодинці: його з’їдять першим на святковому столі
Із салатом "Тет-а-тет" не можна залишати гостей наодинці: його з’їдять першим на святковому столі

Із салатом "Тет-а-тет" не можна залишати гостей наодинці: його з’їдять першим на святковому столі

Готуйте подвійну порцію — обов’язково проситимуть добавки

Важко уявити наше життя без найрізноманітніших салатів. Вони доречні завжди — і під час сімейних посиденьок, і до святкового столу, зокрема й до великоднього.

"Телеграф" вирішив здивувати читачів незвичайним салатом із старої газети кулінарних рецептів "Кухня". У складі страви – бюджетні продукти. Однак салат виходить настільки смачним, що тарілки вам не доведеться мити: гості їх просто оближуть. Спробуйте на Великдень — і готуватимете завжди.

Як приготувати салат "Тет-а-тет"

Інгредієнти:

  • 100 г твердого сиру;
  • 3 курячі яйця;
  • 3 ст. л. консервованого зеленого горошку;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 250 печериць;
  • 200 г майонезу;
  • 1 середня морква;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Моркву варимо до готовності. Коли вона охолоне, нарізаємо такими самими кубиками.
  3. Ретельно миємо гриби, нарізам і смажимо до готовності. З консервованого горошку зливаємо рідину.
  4. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.
Фото: Телеграф

До великоднього столу також буде доречний м’ясний салат. Ця ситна страва вразить усіх гостей.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader