Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі
Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Значно простіше за класичні відбивні готується м'ясо в клярі. Продукт не потрібно вібивати. Також, страва вийде кориснішою, тому що запікається в духовці.

Ідея приготування курячого філе у клярі опублікована на сторінці фудблогерки з ніком valerikiry в Instagram. Філе буде дуже соковитим.

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Інгредієнти:

  • філе курки – 600 г
  • борошно – 160 г
  • яйця – 2 шт.
  • вода – 150 мл.
  • сіль, паприка, сушений часник – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

1. Зʼєднати борошно, воду, яйця, сіль, спеції.

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

2. Перемішати до однорідності.

3. Нарізане філе шматочками відправити у тісто, перемішати.

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

4. Залишити маринуватись мінімум на годину.

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

5. Викласти шматочки на пергамент, трошки полити олією.

6. Випікати 35 хвилин за температури 180 градусів до апетитної скоринки.

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Смажене куряче філе з сиром
  • Смажене куряче філе в майонезі
  • Смажене куряче філе в соєвому соусі
Джерело матеріала
loader
loader