Такий сніданок, зазначила Даша Астаф’єва на своїй сторінці в Інстаграм і смачний, і корисний.
А для його приготування знадобляться яйця, помідори, зелень, цибуля, бринза і шпінат. Спочатку цибулю необхідно порізати кільцями, а помідори пів кільцями.
Розігріваємо пательню. Смажимо на пательні помідори і цибулю. Коли суміш підсмажиться, вбиваємо яйця. Додаємо сіль і перець за смаком.
Паралельно також нарізаємо помідори крупними шматочками, кріп подрібнюємо. Викладаємо у глибоку миску помідори і кріп, додаємо олію і бринзу, а також шпінат. Коли яйця підсмажаться, викладаємо страву на тарілку.
Салат перемішуємо і також можна смакувати.
На думку деяких підписників на сторінку ведучої, це інтерпретація легенадрної страви шакшука.
«Шакшука то»,
«Помідори красені»,
«Моя вірменська бабуся робила так само в моєму дитинстві, але яйця треба було збити і постійно мішати поки не відділиться рідина і яйця звернуться, берете потім хрусткий лаваш і лавашем прямо зі сковороди набираєте...мммм...це набагато смачніше»,
«Я ще часнику і базиліку додаю, тем де яйця»,
«Як естетично! Пішла готувати таке»,
«Шакшука»,
«По апетитності це 10 з 10»,
«Як смачно»,
«Чарівний сніданок», - коментують рецепт шанувальники Даши Астаф’євої.
Останні новини України:
Цю страву обожнюють всі: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку.
Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.
Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: Алла Мазур дала рецепт.