На своїй сторінці в Instagram учасник тринадцятого сезону "Мастер Шеф" Артем Горбенко показав, як приготувати сирники, щоб вони завжди виходили ідеальними.
Секрет найсмачніших сирників від учасника "Мастер Шеф" – це поєднання кисломолочного сиру двох видів – крупинками і пресованого.
Для приготування сирників "Мастер Шеф" Артем Горбенко бере такі інгредієнти:
- сир кисломолочний крупинками 5% - 330 г
- сир пресований 5% - 180 г
- яйця - 2 шт.
- цукор - 60 г
- борошно - 90-100 г
- соняшникова олія для смаження
Спочатку учасник "Мастер Шеф" добре віджимає сир від зайвої вологи. Для цього можна використовувати звичайний вафельний рушник.
Ретельно перетираємо сир крупинками виделкою та змішуємо його з пресованим. Додаємо яйця, цукор і знову перемішуємо. У кінці поступово додаємо борошно.
"ПОРАДА: не забивайте сирники борошном, це дуже впливає на смак і на ніжність", – наголосив учасник "Мастер Шеф".
Вимішуємо готову сирну масу руками, на припиленому борошном столі формуємо з неї ковбаску та нарізаємо її на однакові шматочки. За допомогою ножа формуємо рівненькі сирники.
"Мастер Шеф" Артем Горбенко спочатку обсмажує сирники з обох боків на розігрітій пательні з олією, а потім викладає їх у форму та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-15 хвилин залежно від розміру.
Останні новини України:
Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.
Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.
Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.