Сніданок, приготований за цем рецептом виглядає дуже апетитно, а на смак також фантастично смачний.
І це можна побачити по обличчю самого Сергія Бабкіна, який спробувавши такий сніданок, закрив очі від задоволення.
«Обов’язково спробуй!», - підкреслила Сніжана Бабкіна своїй сторінці в інстаграм, розповідаючи підписникам про рецепт.
Як приготувати смачну яєчню.
Інгредієнти потрібні такі: оливкова олія, шпинат, помідори, помідори вʼялені, яйця, соус песто, сир, спеції і сіль за смаком.
Форму для запікання застиляємо пергаментом. Викладаємо шпинат, порізані помідори, а також в’ялені помідори.
Як приготувати смачну яєчню.
Як приготувати смачну яєчню.
Тепер вбиваємо яйця і проколюємо деякі жовтки, щоб вони потекли на помідори і шпінат.
Тепер додаємо у омлет песто і вершковий сир. Посипаємо тертим твердим сиром і ставимо запікатися.
«Духовка 200 градусів (верх-низ), 15-20 хв», - розповіла Сніжана Бабкіна про останні кроки у приготуванні вау-сніданку з яєць.
Як приготувати смачну яєчню.
Підписники на сторінку Сніжани Бабкіної погодился із Сергієм, який, судячи з відео, залишився дуже задоволений, що страва дійсно дуже смачна.
«Дуже смачно виглядає!»,
«Боже, як гарно!»,
«Хочу до вас на сніданок», - пишуть у коментарях.
Шакшука це ароматна стравав з яєць, тушкована в соусі з помідорів, перцю, цибулі і приправ.
Одним з варіантів шакшуки, зокрема, ділився відомий ресторатор, шеф-кухар і суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.
Останні новини України:
Євген Клопотенко дав рецепт чудової страви з молодої капусти.
Омлет буде ще пишнішим, якщо додати один інгредієнт: рецепт чудового сніданку.
Сніданок, як у ресторані з простих продуктів: Хіменес-Браво поділився новим рецептом.