Посол Залужний показав нове фото з дружиною
Посол Залужний показав нове фото з дружиною

Посол Залужний показав нове фото з дружиною

Ексголовнокомандувач ЗСУ та посол України у Великій Британії Валерій Залужний оприлюднив фото зі своєю дружиною Оленою. Відповідну світлину генерал опублікував у Facebook.

Подружжя зробило селфі, щиро усміхаючись. Українці з захопленням відреагували на фото Залужних. Коментарі під публікацією сповнені слів підтримки та теплих побажань.

Зазначимо, дружина Валерія Залужного Олена поруч із ним вже понад 20 років. Подружжя виховує двох доньок. Старша донька Валерія Залужного служить, а молодша вчиться у медінституті.

8 травня ексголовнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і українська поетеса та письменниця Ліна Костенко отримали звання «Почесного громадянина міста Києва». Кличко наголосив, що вручив відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни.

Як повідомлялося, зробили почесним громадянином столиці Залужного за заслуги у захисті суверенітету України та у відсічі російській збройної агресії під час оборони столиці. Також у проєкті рішення зазначається, що Залужний «користується загальною повагою та авторитетом у територіальної громади Києва».

Джерело матеріала
loader
loader