Сорбет – це заморожений десерт, який часто готують із соків та сиропів. Але у літній період буде дуже вдало використати фрукти. Смачно поєднуються між собою полуниця та банани.
Ідея приготування полунично-бананового сорбету опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka family в Instgaram. В складі немає консервантів, тому це значно краще за магазинне морозиво.
Інгредієнти:
- заморожена полуниця – 1 кг
- заморожений банан – 1 шт.
- мед або цукор – 2 ст.л.
- лимонний сік – 1/2 шт.
- йогурт – 1 ст.л.
Спосіб приготування
1. Викласти усі інгредієнти у чашу блендера.
2. Збити до однорідної консистенції.
3. Перекласти у креманки.
4. Для густішої консистенції можна поставити у морозильну камеру, щоб десерт застиг.
5. Їсти десерт потрібно просто ложкою, як морозиво.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Морозиво пломбір з вершків та згущеного молока
- Фруктовий салат з морозивом
- Морозиво з йогурту