Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати
Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

Сорбет – це заморожений десерт, який часто готують із соків та сиропів. Але у літній період буде дуже вдало використати фрукти. Смачно поєднуються між собою полуниця та банани.

Ідея приготування полунично-бананового сорбету опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka family в Instgaram. В складі немає консервантів, тому це значно краще за магазинне морозиво.

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

Інгредієнти:

  • заморожена полуниця – 1 кг
  • заморожений банан – 1 шт.
  • мед або цукор – 2 ст.л.
  • лимонний сік – 1/2 шт.
  • йогурт – 1 ст.л.

Спосіб приготування

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

1. Викласти усі інгредієнти у чашу блендера.

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

2. Збити до однорідної консистенції.

3. Перекласти у креманки.

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

4. Для густішої консистенції можна поставити у морозильну камеру, щоб десерт застиг.

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

5. Їсти десерт потрібно просто ложкою, як морозиво.

Прохолодний полунично-банановий сорбет замість морозива: як приготувати

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Морозиво пломбір з вершків та згущеного молока
  • Фруктовий салат з морозивом
  • Морозиво з йогурту
Джерело матеріала
loader
loader