Смачніше, ніж деруни: ситні та швидкі оладки з вермішелі для сніданку та перекусу
Смачніше, ніж деруни: ситні та швидкі оладки з вермішелі для сніданку та перекусу

Смачніше, ніж деруни: ситні та швидкі оладки з вермішелі для сніданку та перекусу

Ситні оладки можна готувати не тільки з борошна, овочів, але й з вермішелі. Для того, щоб вони були не забитими, не додавайте багато борошна, його можна взагалі замінити твердим тертим сиром.

Як приготувати оладки з вермішелі

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних оладок з вермішелі, з твердим сиром та зеленою цибулею.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Вермішель 200 г
  • Сир твердий 360 г
  • Яйця 4 шт
  • Зелена цибуля 150 г
  • Сіль 12 г
  • Перець 4 г
  • Сухий часник 6 г
  • Олія 120 г

Спосіб приготування:

1. До відвареної вермішелі додайте подрібнену зелень, тертий сир на дрібну тертку, яйця, спеції та перемішуємо.

Основа для страви

2. Викладіть ложкою на гарячу сковороду з олією і з двох сторін обсмажте до золотистої скоринки.

Скільки смажити оладки

Подавайте зі свіжими овочами чи сметаною!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки на воді
  • Оладки з кабачків у духовці
  • Оладки з вівсянки
Джерело матеріала
loader
loader