Прорив у Курській області: у США розповіли, як Путін може виправити ситуацію
Прорив у Курській області: у США розповіли, як Путін може виправити ситуацію

Прорив у Курській області: у США розповіли, як Путін може виправити ситуацію

Джон Кірбі нагадав, що саме Росія здійснює вторгнення на територію України, яка захищається від агресії. Якщо Путіну щось не подобається, то він може "забратися під три чорти" з України.

Російський президент Володимир Путін може припинити війну в Україні, якщо він занепокоєний подіями в Курській області. Таку думку висловив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі під час брифінгу у понеділок, 12 серпня. Про це повідомляє "Європейська правда".

Він зазначив, що нещодавні заяви російських посадовців про нібито координацію Заходом подій у Курській області — "це все путінська пропаганда", яку Кремль поширює з початку повномасштабного вторгнення

"Єдині, хто перебуває у стані війни в Україні — це самі росіяни. Це вони здійснюють вторгнення в Україну, а Україна — захищається від агресії. Це війна Росії проти України, не більше й не менше, і так було від самого початку", — сказав представник Білого дому.

У цій ситуації Кірбі дав пораду очільнику Кремля "забиратися під три чорти".

"Це війна Путіна проти України. І якщо йому щось не подобається, якщо його щось не задовольняє, є дуже просте рішення – хай він забирається під три чорти з України та припиняє війну", — завив він.

Нагадаємо, 12 серпня сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем підтримав операцію України в Курській області. Він побажав ЗСУ продовжувати у тому ж дусі й "надерти дупу Путіну".

12 серпня президент Володимир Зеленський офіційно підтвердив проведення операції в Курській області. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський на Ставці заявив, що під контролем українських військ наразі перебуває майже 1 000 квадратних кілометрів російської території.

Теги за темою
Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader