Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати
Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати

Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати

Універсальна страва з овочів та м'яса – кабачкове рагу. Саме зараз сезон таких плодів, тому вийде ще й дуже бюджетно. До того ж, ви значно зекономите час, тому що все тушкується в одній каструлі.

Ідея приготування кабачкового рагу з м'ясом опублікована на сторінці фудблогера Алекса Міля (mil alexx) в Instagram. Щоб страва не була дуже жирною, можна використати курку.

Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати

Інгредієнти:

  • м'ясо – 500 г
  • картопля – 250 г
  • помідори – 250 г
  • морква – 200 г
  • цибуля – 200 г
  • кабачок – 1 кг.
  • солодкий перець – 150 г
  • часник – 2-3 зубчика
  • томатна паста – 2 ст.л.
  • сіль, перець, хмелі-сунелі, спеції до м'яса
  • олія для смаження – 30 мл.

Спосіб приготування:

1. У велику каструлю влити олію.

2. На ній обсмажити нарізане м’ясо 5-7 хвилин. Можна брати як курку, так і інші види м’яса за смаком.

Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати

3. Додати паприку і спеції до м’яса і перемішати.

4. Додати подрібнену цибулю, перемішуючи, обсмажити 5 хвилин.

5. Додати моркву, нарізану кубиком, перемішати, накрити кришкою і протушкувати 5 хвилин.

6. Покласти картоплю, перець, помідор, кабачки – все нарізати не великими шматочками.

7. Додати томат, сіль, перець і добре вимішати, воду не доливати

8. На невеликому вогні під кришкою готувати до м’якості картоплі приблизно 25-30 хвилин. Періодично перемішувати.

Найсмачніше кабачкове рагу з доступних інгредієнтів: з яким м'ясом приготувати

9. В кінці додати чавлений часник і зелень, вимішати.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Джерело матеріала
loader