Зірки кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво та Вадим Бжезинський разом вибралися на природу та показали, як смачно приготувати курячі крильця.
Це чудова альтернатива звичайному шашлику, бо це доступно, дуже просто та швидко в приготуванні, а крильця в результаті виходять неймовірно ніжними, соковитими та ароматними.
Для маринаду на 1 кг курячих крилець зірки "Мастер Шеф" беруть такі інгредієнти:
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. коріандру
- 1 ч.л. сухого перцю чилі
- 1 ч.л. сухого часнику
- 1 ч.л. сухого імбиру
Крім того, подавати шашлик із курячих крилець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво та Пава радять із соусом чимічурі – це латиноамериканський соус, який зазвичай подають до смаженого мʼяса. Для приготування соусу чимічурі беремо:
- пучок петрушки
- пучок кінзи
- перець чилі - 1 шт.
- часник - 2 зуб.
- цибуля синя - 1 шт.
- 1 ч.л. солі
- сік одного лайма
- оливкова олія - за смаком
Курячі крильця зірки "Мастер Шеф" розділяють по суглобу. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, додаємо в миску до крилець, добре все перемішуємо та лишаємо маринуватися на пів години.
Замариновані крильця зірки "Мастер Шеф" нанизують на шампури та смажать до готовності, а тим часом готують соус чимічурі. Змішуємо дрібно нарізану петрушку, кінзу та цибулю, подрібнений часник і перець чилі, лаймовий сік, сіль та олію.
Обсмажені крильця змащуємо соусом чимічурі – і наш шашлик готовий.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.