Квашені помідори значно корисніші за консервовані. Все через те, що готуються такі овочі без додавання оцту. А якщо скористатись наступною технологією, ви зможете куштувати таку чудову закуску вже на новорічні свята.
Ідея приготування смачних квашених помідорів без оцту опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Акопян (recept dny y tanya akopyan) в Instgaram. Маринад всього з трьох інгредієнтів.
Інгредієнти на 1 літр холодної води:
- сіль – 2 ст.л.
- цукор – 1 ст.л.
- гірчичний порошок – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
1. На дно великої пластмасової ємності викласти листя вишні та смородини.
2. Нарізати зубчики часнику.
3. Покласти зонтик кропу.
4. Помідори промити і також викласти у пластмасову ємність.
5. Такі шари повторити до повного заповнення ємності.
6. Зверху покласти листя хрону.
7. Змішати усі інгредієнти для розсолу.
8. Залити отриманою сумішшю помідори, щільно закрити кришкою і поставити у прохолодне місце.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні помідори в пакеті з кропом
- Гострі квашені помідори
- Малосольні помідори з часником