Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву про відставку
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву про відставку

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву про відставку

Заяву розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань Верховної Ради.

До Верховної Ради України надійшла заява від Міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби про відставку. Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук. 

Заяву розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань.

Також заяву про звільнення подав голова Фонду держмайна Віталій Коваль, віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина та віцепрем’єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Окрім цього, ми повідомляли про те, що президент України Володимир Зеленський звільнив з посади заступника голови Офісу президента Ростислава Шурму.

Фото з сайту МЗС України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
МЗС України Дмитро Кулеба звільнення
Джерело матеріала
loader
loader