Рада погодила звільнення Дмитра Кулеби з поста міністра закордонних справ
Рада погодила звільнення Дмитра Кулеби з поста міністра закордонних справ

Рада погодила звільнення Дмитра Кулеби з поста міністра закордонних справ

За відповідне рішення проголосували 240 народних депутатів

Верховна Рада погодила звільнення Дмитра Кулеби з поста міністра закордонних справ. За відповідне рішення проголосували 240 народних депутатів. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

«Парламент звільнив Дмитра Кулебу з посади Міністра закордонних справ України. На звіт він так і не прийшов», — написав Железняк. 

Звільнення Дмитра Кулеби мали розглянути у парламенті ще напередодні, 4 вересня.

Однак Верховна Рада раптово завершила роботу. Це сталося після того, як низка запланованих кадрових рішень провалилася через брак голосів.

Також заяви про звільнення подали голова Фонду держмайна Віталій Коваль, віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина та віцепрем’єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. Крім того, заяву про відставку написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Напередодні президент Володимир Зеленський також звільнив з посади заступника голови Офісу президента Ростислава Шурму.

Фото: Дмитро Кулеба / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Верховна Рада Дмитро Кулеба звільнення
Джерело матеріала
loader
loader